کدام صنایع بازار سرمایه را صعودی می‌کنند؟

بازار سرمایه در حالی امروز نیز با کاهش در شاخص‌ها مواجه شد که روند ورود پول به بورس نیز قطع شد، بازار امروز نیز با مازاد تقاضا بسته شد تا تعداد روزهایی که این اتفاق رخ داده است به بالای ۲۹ روز متوالی برسد.

به گزارش بیداربورس، بورس در حالی وارد هفته دوم خردادماه شده است که بازار سرمایه پس از ۵ هفته رشد، در هفته ابتدایی خرداد با کاهش در شاخص‌های عملکردی روبرو شد.

امروز نیز بازار سهام روندی نزولی داشت و به نزدیکی سطح حمایت خود از نظر تکنیکال بازگشت. محدوده تکنیکال یک میلیون و ۵۵۰ تا ۵۶۰ هزار واحدی مهمترین حمایت برای شاخص کل بورس است.

البته نباید از حمایت شاخص کل هموزن نیز گذر کرد. این شاخص نیز در محدوده ۴۳۰ هزار واحدی یک حمایت جدی دارد که در هفته گذشته فعال شده بود.

رشد شاخص و بازگشت آن به سمت بالا در آخرین روز کاری هفته امید را به معامله ‌گران برگرداند. خصوصا که تعداد نمادهای سبزپوش بیشتر بود و شاخص کل هموزن نیز رشد کرد. بازار سهام امروز نیز با مازاد تقاضا بسته شد تا تعداد روزهایی که این اتفاق رخ داده است به بالای ۲۹ روز متوالی برسد.

* خودرویی ها و پالایشی ها بورس را صعودی می کنند

مجید حسینی، کارشناس بازار سرمایه، درباره روند شاخص های عملکردی بورس گفت: شاخص پس از هر دوره صعودی به تعدیل و اصلاح نیاز دارد و افت شاخص در هفته گذشته و روز جاری، اصلاحی کوتاه‌مدت است.

وی ادامه داد: با توجه به روند نوسانی شاخص نمی ‌توان درباره شکل ‌گیری یک روند مشخص در بازار صحبت کرد. اگر نیروی صعودی در بازار شکل بگیرد شاخص می ‌تواند تحت تأثیر یک محرک بار دیگر به کانال ۱.۶ میلیون واحدی صعود کند.

حسینی با اشاره به این موضوع که در ماه های گذشته گروه‌های خودرویی و پالایشی محرک ‌های بازار بودند، تصریح کرد: در هفته های آینده نیز سهام این شرکت ها می‌تواند بازار را با صعود و رشد همراه کند.

* کاهش دسته جمعی شاخص های عملکردی بورس

شاخص کل بورس در جریان معاملات امروز با افت ۱۱ هزار و ۱۱۰ واحدی روبرو شد و به سطح یک میلیون و ۵۵۳ هزار و ۳۷۶ واحد بازگشت. بازدهی این شاخص منفی ۰.۷۱ درصد بوده است.

شاخص کل هموزن نیز با کاهش چهار هزار و ۲۵۳ واحدی به عدد ۴۳۲ هزار و ۵۴۱ واحد رسید. بازدهی این شاخص نیز منفی ۰.۹۷ درصد بود. شاخص فرابورس نیز با افت ۹۰ واحدی به سطح ۲۱ هزار و ۳۹۷ واحدی کاهش یافت.

* رشد ارزش کل معاملات بازار سهام

ارزش کل معاملات بازار سهام در پایان معاملات امروز با رشد ۱۷ درصدی به عدد ۹ هزار و ۳۵۱ میلیارد تومان افزایش یافت. ارزش معاملات اوراق بدهی در بازار ثانویه نیز حدود ۵۴۲ میلیارد تومان بوده است که سهم ۵ درصدی از کل معاملات داشته است.

ارزش معاملات خرد نیز با کاهش ۳ درصدی نسبت به روز چهارشنبه به عدد پنج هزار و ۴۲۳ میلیارد تومان کاهش یافت تا سهمش از کل معاملات بازار سرمایه به ۵۷ درصد برسد.

* خروج پول توسط حقیقی ها در روز اول هفته

در جریان معاملات امروز، برخلاف روز چهارشنبه تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی در بازار سهام منفی شد و حدود ۴۵۱ میلیارد تومان پول از بورس توسط حقیقی ها خارج شد. گروه‌های فلزات اساسی و بانک ها و موسسات اعتباری بیشترین خروج پول را داشتند و گروه های سیمان، آهک و گچ و اطلاعات و ارتباطات شاهد بیشترین پول حقیقی بوده اند.

امروز نمادهای وبملت (بانک ملت)، فملی (ملی صنایع مس ایران) و بپاس (بیمه پاسارگاد) بیشترین خروج پول را به نام خود ثبت کردند و سهم های سآبیک (سیمان آبیک)، بمپنا (تولید برق عسلویه مپنا) و آسیاتک (انتقال داده های آسیاتک) بیشترین ورود پول را داشته اند.

* کاهش ارزش صف های خرید بورس

در جریان معاملات امروز، تعداد ۸۹ سهم با رشد قیمت روبرو شدند و ۲۴۶ نماد نیز با کاهش قیمت بازار را به پایان رساندند. ۳۰ سهم در پایان معاملات در صف خرید قرار داشته و ۸۶ سهم نیز در صف فروش قرار گرفتند.

در پایان معاملات شنبه، ارزش صف ‌های فروش پایانی بازار نسبت به روز کاری قبل افزایش یافت و ۲۲۴ میلیارد تومان شد. ارزش صف ‌های خرید نیز نسبت به پایان روز کاری گذشته ۴۰ درصد افت کرد و در رقم ۴۱۶ میلیارد تومان ایستاد، امروز برای ۲۹ روز متوالی بازار با مازاد تقاضا بسته شده است.

نمادهای خگستر (گسترش ‌سرمایه ‌گذاری ‌ایران ‌خودرو)، خساپا (سایپا) و خودرو (ایران خودرو) بیشترین ارزش در صف فروش را داشتند و بیشترین صف خرید نیز به تفارس (تامین سرمایه خلیج فارس)، سآبیک (سیمان آبیک) و شپارس (بین‌ المللی‌ محصولات‌ پارس‌) تعلق داشت.

منبع: خبرگزاری فارس
کد خبر 17372

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 0 =